Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miranda Cosgrove szépségtanácsai

2010.11.19

 Miranda Cosgrove szépségtanácsai


Miranda Cosgrove, a sikeres iCarly sorozat főszereplője elmond néhány szót arról, hogy hogyan is szerzett hírnevet a sorozattal, sőt néhány szépségápolási tanácsot is ad.

 

Kép

 

Miranda, aki a sorozatban Carly-t alakítja, végre beszélt arról, hogy miként is lett híres az iCarly sorozattal, és milyen is a kapcsolata a rajongóival. "Szeretek beszélgetni a rajongóimmal a YouTube csatornámon, mindenki üzenetét elolvasom és válaszolok is a kérdésekre" -  nyilatkozta Miranda. Ez egy kicsit nehéz, mivel több mint 15 millióan követik őt a YouTube-on szerte a világon.

A tizenhét éves tinisztár már három éves kora óta szerepel reklámokban és sorozatokban. Mégis, a hírnevet az iCarly sorozattal szerezte, és elő szólóalbumával, a Sparks Fly című lemezével. A lemez számai kicsit pop-rock keverékek, de ez tükrözi Mirandát. A hangja egyre jobban feljődött, és ezért az albuma igazán nagy siker lett.

A sztár igazán nyitott és kedves szeméyiség, ezért is választották őt egy új márka képviselőjének. Sokszor divatötleteket is adott a tiniknek, hogy hogyan is legyen szép és egészséges a bőrük:"Minden este mosd meg hideg vizzel az arcod, és a sminket is távolítsd el! Így tisztulnak a pórusaid" - tanácsolta. Ha izzadunk, ez a módszer szintén segíthet. Miranda nagyon ért a szépségápolás dolgaihoz, nemcsoda, hogy sokszor ad tanácsokat a fiataloknak. "Az edzés is fontos, van egy sporthoz alkalmas biciklim is. A barátnőmmel minden nap kitekerünk a környékre. Ez nagyon jó edzés és még élvezetes is!"

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.