Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Olvasnivaló ;-)

2010.12.08

 L.J. Smith: 

Vámpírnaplók

vampirnaplok.jpg

Elena: az üdvöske. A királylány, aki minden fiút megkaphat, akit akar. Stefin: komoly és rejtélyes. Szemlátomást az egyedüli, aki ellen tud állni Elenának, még ha próbálja is védelmezni saját múltjának kísértőretteneteitől. Damon: szexi és veszélyes. Hajtja a bosszúvágy Stefan ellen, aki elárulta. Elszántan próbálja megszerezni Elenát, és gyilkolni is hajlandó érte. Két vámpírfivér története a gyönyörű lánnyal, aki nem tud választani közülük.

 

A könyvnek 5 része van:
Ébredés, Küzdelem, Tombolás, Sötét szövetség, A visszatérés: leszáll az éj

 

 

Kristin Cast - P.C. Cast: Éjszaka háza sorozat

7 részes:

Kristin Cast - P.C. Cast - Megjelölve Kristin Cast - P.C. Cast - Elárulva Kristin Cast - P.C. Cast - A kiválasztott Kristin Cast - P.C. Cast - A Vad Kristin Cast - P.C. Cast - A Préda Kristin Cast - P.C. Cast - MegkísértveKristin Cast - P.C. Cast - Megperzselve

Te vajon mit tennél...

  • ha egy élőhalott hirtelen a vámpírok félholdját rajzolná a homlokodra?
  • ha az ex-pasid vérének szagától egyszerre összefutna a nyál a szádban?
  • ha a napsugarak égetni kezdenék a bőröd, és már csak éjszaka éreznéd jól magad?
  • ha olyan erő birtokába kerülnél, amelyről korábban álmodni sem mertél?

Zoey Redbird egy nap vámpírjelöltté válik, amikor középiskolájában váratlanul felbukkan egy élőhalott Nyomkereső, és a vámpírok zafírkék Jelét rajzolja a homlokára. Attól a pillanattól fogva az egész élete megváltozik. Alig néhány órája marad, hogy beköltözzön az Éjszaka Házába, a vámpírjelöltek bentlakásos iskolájába, a teste ugyanis azonnal megkezdi az Átváltozást. Az Éjszaka Házában azonban újabb nehézségekkel kell szembesülnie. Kiderül, hogy a homlokán lévő Jel más, mint a többieké, és ezzel akarata ellenére azonnal ellenségeket szerez magának. És amikor rádöbben, hogy a vámpírok istennője különleges képességekkel ajándékozta meg, nem marad más választása, mint beszállni az Éjszaka Házának könyörtelen hatalmi játszmáiba...

"Esküszöm, hogy a lélegzetem is elakadt a rémülettől. Egy szellem állt velem szemben, mégis olyan szilárdnak, olyan valóságosnak tűnt. Ha nem a saját szememmel látom, ahogy a teste elutasítja az Átváltozást, azt hittem volna, hogy csak beteg, azért olyan halálosan sápadt és furcsa. Szinte teljesen fehér volt, de nem csak ez volt vele a baj. A tekintete is megváltozott. A sötétség ellenére is jól láttam, hogy a szeme vörösen izzik, mintha véres lenne. Akkor éreztem meg a szagot. Dohos, száraz, oda nem illő szag volt, mint egy szekrény vagy egy pince, amit évek óta nem nyitottak ki. Ahogy kivillant a fogsora, észrevettem, hogy megnőttek a szemfogai! Tett egy lépést Nala felé, mintha meg akarná támadni. Ösztönösen cselekedtem.             - Hagyd békén! Takarodj innét! - Engem is meglepett, milyen magabiztosnak tűnt a hangom, mintha csak egy vicsorgó kutyával állnék szemben, pedig az igazság az, hogy majd' elájultam a félelemtől. Felém kapta a fejét, és vörösen izzó tekintete az enyémbe fúródott. Ne! Kiáltotta a már ismerőssé vált belső hang. Ez maga a borzalom!
- Téged... - A hangja rettenetes volt. Reszelős, mélyről jövő hörgés, mintha valami baj lenne a torkával. - Elkaplak! - Azzal elindult felém."

 

Mindegyiket megtalálod az Alexandra és Libri könyvesbotban!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.