Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frizura és fülbevaló arcformára szabva

2010.11.19

Fülbevaló és frizura

fülbevaló, frizura, frizura és fülbevaló, szépségápolás

Nem mindegy, milyen frizurát választaszaz arcformádhoz, ahogy az sem, hogy milyen fülbevalót.
 Miután kitaláltad a neked való ünnepi hajviseletet, a szezon hangsúlyos fülönfüggői között is megtalálod egy kis segítséggel az arcodhoz legjobban illőt.
Arcforma: kerek

Ha kerek az arcod, olyan frizurát kell kitalálnod, ami kicsit hosszabbítja ezt az arcformát. A legjobb, ha a fejtetőn "megemeled", oldalt pedig egyszerűen egyenesre hagyod.
Szárítás előtt hajformázó habbal adj tartást a készülő frizurának. Miután megszárítottad, a fejed tetején tupírozd be úgy, hogy elől a hajtőnél legyen a legmagasabb. Ezután egy szőrkefével fésüld össze és erős hajlakkal rögzítsd. Ha nem elég egyenes szálú a hajad, az oldalsó és hátsó tincseket hajkisimító vassal egyenesítheted. Ha kész, egy kis hajfény permettel adj neki csillogást.
Fülbevaló: hosszúkás
Lágy esésű, hosszúkás fülbevalóval még előnyösebb lesz a partifrizurád.

Arcforma: hosszúkás

Ha hosszúkás az arcod, olyan frizurát válassz, ami kicsit vízszintesen megtöri ezt a formát. A féloldalas frufru és az oldalt kicsit jobban megemelt haj remekül ellensúlyozza a hosszúkás vonalakat.
Mosás után tegyél a tövekre hajtőemelőt, és szárítsd meg. Tupírozd be az egészet és hagyd, hogy kicsit kilógja magát. Kevés hajlakkal rögzítsd, és aztán fésüld ki. Nincs más hátra, a frufrudat jól lapítsd le oldalra - ha túl hosszú, akár egy hullámcsattal le is tűzheted.
Fülbevaló: kerek
Arcod hosszúkás vonalait még jobban ellensúlyozhatod nagy, kerek formájú fülbevalókkal.

Arcforma: szív alakú

A szív alakú arcforma jellegzetessége, hogy a homlokvonal kerek, az áll pedig kicsit hegyes. Oldalt elválasztott, enyhén hullámos frizurát érdemes választanod hozzá, mert azzal mindkettőt kiküszöbölheted.
Hajfénysamponnal és balzsammal mosd meg először a hajad. Hajtőemelő vagy hajformázó habot tegyél rá, majd szárítsd meg. Oldalt válaszd el, aztán jöhet a hajsütővas. A választék alatti részen csak befelé süsd, de elöl a frufrurésznél kifelé. Miután megvagy, ritka fogú fésűvel jól fésüld össze - ne ijedj meg, a hullámok nem fognak összeesni. Utolsó simításként rugalmas tartású hajlakkal rögzítsd.
Fülbevaló: "kombinált"
Ehhez az arcformához olyan fülbevalót keress, amiben egyszerre megtalálod a kerek és hosszúkás formát.


Karácsonyi 
smink:  http://www.nlcafe.hu/szepuljunk/20091216/
sminktippek_karacsonyra_-_akar_rohansz_akar_
idomilliomos_vagy/
 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.